Na (long)Covid kun je nog lang last houden van vermoeidheid en pijn op de borst, weinig lucht en een snel vermoeide stem. Oefeningen bij de logopedist of fysio therapeut kunnen uitkomst bieden, maar er is een hele leuke manier om je conditie te verbeteren en dat is zingen!

De zangdocenten Sandra van den Brand en Liselet van Gent, werkzaam voor het CKC, hebben in het kader van Cultuurzomer Zoetermeer met Buurttuin de Zoete Aarde een cursus opgezet, waarmee we veel mensen kunnen helpen. Sandra en Liselet hebben allebei klassiek zang gestudeerd hebben zij veel kennis van ademhaling en stemgebruik.

In de 5 lessen is veel persoonlijke aandacht die jou of u helpt om weer stem-fit te worden. Naast adem- en zangoefeningen zingen we bekende songs in. De 6e lesafspraak is er een feestelijke afsluiting op Buurttuin de Zoete Aarde op 25 september, waar we samen de ingestudeerde muziek zingen.

Dankzij de steun van het Cultuurfonds Zoetermeer kunnen de lessen voordeling aangeboden worden. Dit initiatief wordt ondersteund door het CKC en door Buurttuin de Zoete Aarde.

Op 10 juli is Liselet van Gent om 11.30 uur aanwezig op Buurttuin de Zoete Aarde, Broekwegzijde 195, om vragen te beantwoorden en kennis te maken. De lessen kunnen direct worden afgesproken.

Informatie Sandra van den Brand: duosaron@hotmail.com 06-42542788
en Liselet van Gent: info@liselet-zingen.nl 06-20880075