Op 26 maart van 20.30 uur tot 21.30 uur is het Earth Hour. Op dit worden wereldwijd evenementen georganiseerd voor de Aarde. Hoe we ermee om gaan en hoe we ermee om kunnen gaan. Daarom gaat op veel plaatsen op dat moment een uur het licht uit. Natuurlijk gaat op dit moment ons hart en aandacht uit naar de Oekraïne. Daarom wil ik voorstellen, dat, mocht je iets willen doneren voor deze bijeenkomst, we dat doen ik het kader van www.h-artforukraine.nl een landelijke organisatie die Kunst inzet om o.a. met benefiet-concerten geld in te zamelen voor de Ukraïne.

We gaan samen zingen op de Buurttuin, op 26 maart, zo mogelijk bij een kampvuurtje, tussen 20.30 uur en 21.30 uur. Kees Vermeulen begeleidt deze avond op gitaar. De liedjes zijn canons en kleine wereldmuziek. En een paar evergreens.

Wanneer je je aanmeldt bij info@liselet-zingen.com stuurt Liselet je de ingezongen liedjes toe, zodat je ze alvast gehoord hebt en makkelijk mee kunt zingen bij onze Earth hour. We zingen liedjes voor de aarde en oa. het lied: “ this is a song for the peace of the people. “makkelijk mee te zingen en fijn om te kennen. Maar zomaar langskomen mag natuurlijk ook.

We zijn bezig met het Koorproject met het Tuinkoor: Zingen naar de lente! De komende maandagavonden wordt er gezongen! Meer info op de website: www.liselet-zingen.nl Een feestelijke afsluiting is op zaterdagmiddag 23 april om 14.30 uur op de Buurttuin. Daar zullen we ook ons nieuwe tuinkoorlied lanceren. Zing mee! Je kunt je aanmelden bij info@liselet-zingen.nl Dan krijg je de muziek via de email toegestuurd.